B A B Y M A S S A G E

O M S C H R I J V I N G

Gedurende 9 maanden zitten baby’s veilig en geborgen en in de moederschoot. Na de geboorte continueert deze basisbehoefte aan het maken van warm contact. Baby’s komen namelijk tot groei in verbinding met anderen. Massage stimuleert aldus de  emotionele, motorische en neurologische ontwikkeling. Het kan tevens fysieke ongemakken, zoals darmklachten verlichten. Om de baby zijn gevoel van veiligheid te respecteren, is het van groot belang voortdurend na te gaan hoe de baby reageert op het voelen van aanraking en handelingen zodoende af te stemmen zijn noden en tempo. Baby’s vanaf 6 weken zijn welkom en  dragen een pamper tijdens de massage. De ruimte is aangenaam verwarmd en er speelt rustgevende muziek.


We bieden 2 formules aan:

  • Workshop babymassage (45')
  • Babymassage wordt aangeboden in het pakket 'babyzwemmen XL' (90'), zodat je baby reeds heerlijk tot rust is gekomen en meer ontvankelijk is voor de aanrakingen. De olie trekt eveneens beter in de huid na watergewenning. 

M A S S A G E T H E R A P E U T

MARIJKE VANDEBROECK is van opleiding verpleegkundige. Zij vindt het belangrijk mensen te benaderen vanuit een holistische visie met ruimte voor de medische, maar eveneens de mentale en spirituele dimensie. In dit kader volgde zij verscheidene bijscholingen rond energetische behandelingen (massage, reiki,...). In Draag-Kracht combineert Marijke al haar vaardigheden bij het persoonlijk ontvangen van mama's en hun gezin in ons multidisciplinair centrum waar ze eveneens medische handelingen (bloedafnames,...) uitvoert. Na het babyzwemmen verzorgt Marijke tevens de workshop shantala babymassage.

D A T A 

  • Workshop babymassage: 1/3; 5/4 (9u-9u45)
  • Babyzwemmen XL: 1/3; 8/3; 15/3; 22/3; 29/3; 5/4; 12/4; 19/4
    (10u-11u30/10u30-12u/11u-12u30/11u30-13u)


L O C A T I E

  • Workshop babymassage: in ruimte Smaragd van Draag-Kracht
  • Babyzwemmen XL: in de thermen van Draag-Kracht

 

K O S T P R I J S

  • Workshop babyzwemmen (45'): 25 Euro (baby en begeleider)
  • Babyzwemmen XL (90'): 75 Euro (baby en 2 begeleiders)