M A M A  W E L L N E S S  W E E K E N D

O M S C H R I J V I N G

Een kindje wensen, dragen of opvoeden is een bijzondere ervaring, maar confronteert ons ook met de nodige fysieke en emotionele uitdagingen. Het filmpje hiernaast is hier een mooie illustratie van. Vele mama’s hebben de gewoonte om mee te gaan met de flow van het dagelijks leven zonder stil te staan bij hun eigen behoeften. Bijgevolg wil Draag-Kracht alle mama’s, wensmama’s, aanstaande mama’s, grootmama’s,… stimuleren tot zelfzorg. In dit kader wordt een een aantal maal per jaar een Mama Wellness Weekend georganiseerd, waarin je zaterdag en/of zondag je batterijen kan komen opladen. Men kan tot rust komen in onze binnen en buiten Wellness uitgerust met sauna’s, jacuzzi en verwarmd zwembad. ’s Middags wordt er een koud buffet voorzien en gedurende de hele dag kan men koude en warme dranken nuttigen. Er is de mogelijkheid tot het boeken van een floatingsessie, gelaatsverzorging of massage. Daarnaast worden ook workshops en een lezing georganiseerd. In de Wellness draagt men badkledij.

B E G E L E I D I N G

Ontvangst: Kaatje Van Hemelrijk

Massages: Tamara Thys

Gelaatsverzorgingen: Brigitte Bal

Workshop yoga: Inge Van Gorp 

Lezing: volgt later

D A T A

16 en 17 mei 2020 van 10u-18u.


L O C A T I E

Het weekend gaat door in de binnen en buiten Wellness. De behandelingen vinden plaats in de Rode ruimte en workshops/lezing in de Groene Ruimte van Draag-Kracht, Kontichsesteenweg 44, 2630 Aarstelaar. 

 

K O S T P R I J S

Een dag toegang tot de Wellness, inclusief middagbuffet en onbeperkt drank, bedraagt 50 Euro. Facultatieve activiteiten zijn afzonderlijk te bekostigen.