P S Y C H I A T E R

O V E R   D R.   P E T E R   A D R I A E N S S E N S

Als jeugdpsychiater was ik 35 jaar kliniekhoofd kinder- en jeugdpsychiatrie UZ Leuven en ook oprichter en directeur van het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling Leuven. Daarnaast was ik deeltijds hoofddocent kinderpsychiatrie KU Leuven. Vandaag ben ik nog steeds opleider relatie-, familie- en systeempsychotherapie bij Context UPC Leuven, en bezoekend opleider bij diverse instituten. Trauma en hechtingsdeficit zijn mijn specifieke specialisaties. Ik ben lid van diverse beroepsverenigingen zoals BVRGS, VVK, NtVP.

Daarnaast publiceer ik over opvoeding en trauma, en werk ik oa mee aan diverse podcasts, de reeks ‘Als je eens wist’ (Hilde van Mieghem).

Ik geef lezingen voor diverse groepen zowel professionelen als geïnteresseerde ouders en burgers. Daarvoor neemt u contact op met contact@readmylips.be (zie hiervoor op mijn website onder ‘contact’)

 A A N B O D

Bij pensioen ben ik een kleine privé praktijk traumapsychotherapie gestart in het Antwerpse. Ik richt me daarbij vandaag enkel op adolescenten met trauma en hechtingsdeficits, maar ook op volwassenen met trauma problemen die in de jeugd gesitueerd zijn.


P R A K T I S C H

U neemt contact via het contactformulier op mijn website waar u verdere informatie kan vinden (klik op knop afspraak maken).

Ik antwoord u per mail wat op dat moment mogelijk is. Bij een kennismakingsgesprek beslissen we samen welke weg gevolgd wordt. Ik werk enkel maandag en donderdag vanaf 9u. De laatste afspraak is om 18u.

Betaling kan enkel via bancontact of payconiq.